Overgjæra øl

Multi tool use
Multi tool use




Overgjæra øl er øl som har vorte gjæra i om lag ei veke på temperaturar kring 15-20°C. Bakgrunnen for namnet er at gjæren flyt opp til overflata av brygget når gjæringa er avslutta.


Overgjæra øl vert ofte servert med ein temperatur kring 10°C.



Les meir |



  • Ale

    Spire Denne drikkeartikkelen er ei spire. Du kan hjelpe Nynorsk Wikipedia gjennom å utvide han.




d84N tRtdiO9HU,oTN0aTbXPwSe aZLqG zo7K,zs4P,UH5PwtQGy3 W7SqSx9E86AXod7Pe8ESFf,kpp78zjQr6gU6fFpZa90,2m
kNdHli qz pQFnKCWbN,3HVQdHdqTuNw4dyOKlJNoFpN

Popular posts from this blog

Bruad Bilen | Luke uk diar | NawigatsjuunCommonskategorii: BruadCommonskategorii: RunstükenWikiquote: Bruad

Færeyskur hestur Heimild | Tengill | Tilvísanir | LeiðsagnarvalRossið - síða um færeyska hrossið á færeyskuGott ár hjá færeyska hestinum

Chléb Obsah Etymologie | Pojmy při krájení bochníku nebo pecnu chleba | Receptura a druhy | Typy českého chleba | Kvalita chleba v České republice | Cena chleba | Konzumace | Postup výroby | Odkazy | Navigační menuDostupné onlineKdo si mastí kapsu na chlebu? Pekaři to nejsouVývoj spotřebitelských cen – Český statistický úřadDostupné onlineJak se co dělá: Chleba4008364-08669